BursBurs BaşvurularıAçık LiseAçık OrtaokulMESEMEdebiyat YarışmalarıÖykü YarışmasıÜniversite BursuUstalık BelgesiUsta Öğretici

KVKK Kişisel Verilerin Korunmasını Önemsiyorum Slogan Yarışması

KVKK Kişisel Verilerin Korunmasını Önemsiyorum Slogan Yarışması

KVKK Kişisel Verilerin Korunmasını Önemsiyorum Slogan Yarışması

Kişisel Verileri Korumu Kurumu KVKK Kişisel Verilerin Korunmasını Önemsiyorum Slogan Yarışması Başvuruları E-Posta Yolu İle Yapılacak. Ödüllü Yarışmaya Türkiye Geneli Resmi Ve Özel Ortaöğretim (Lise) Öğrencileri Katılabilecek.

V. Kişisel Verilerimin Korunmasını Önemsiyorum Slogan Yarışması

Yarışmayı Düzenleyen Kurum
Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK/Kurum)

Yarışmanın Kapsamı ve Hedef Kitlesi
Yarışmaya ülkemiz sınırları içerisindeki tüm resmi / özel ortaöğretim kurumları öğrencileri katılabilirler.
Yarışmanın Amacı: Yarışmanın amacı, “Kişisel verileri korumanın önemine ilişkin farkındalığı arttırmak” olarak belirlenmiştir.

Yarışma Ödülleri
Birincilik Ödülü 6.000 Türk Lirası
İkincilik Ödülü 4.000 Türk Lirası
Üçüncülük Ödülü 3.000 Türk Lirası

Katılım Koşulları

1) Yarışmaya katılım ücretsizdir.

2) Yarışmaya katılım gönüllülük esasına dayalıdır.

3) Yarışmaya her okul, kendi öğretmenleri tarafından seçilecek kişisel verileri korumanın önemini vurgulayan en fazla iki slogan ile katılabilir.

4) Katılım bireyseldir ve yarışmaya her öğrenci sadece bir slogan ile katılabilir.

5) Yarışmaya başvurular; her slogan için ayrı ayrı olmak üzere, Ek’te yer alan excel formatındaki başvuru formunun doldurularak taratılmış bir biçimde slogan@kvkk.gov.tr adresine iletilmesi suretiyle gerçekleştirilecektir.

6) Bilgileri eksik olan veya 20 Mart 2024 tarihinden sonra ulaşan eserlere ilişkin yarışmacıların katılım talebi dikkate alınmayacaktır.

7) Yarışmada ödüle layık bulunan eserlerin telif hakkı eser sahibine aittir. Bununla birlikte ödül alan sloganlar, sahibinden izin alınmak koşuluyla, KVKK tarafından etkinliklerde ve eğitim, tanıtım ve farkındalık arttırma faaliyetlerinde afiş, katalog, broşür, vb. her türlü tanıtım malzemelerinde 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun ilgili maddelerinde belirtilen şekilde; işleme, çoğaltma, yayma, temsil, işaret, ses veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletim hakkına sahiptir.

8) Katılımcılar yarışmaya katılmakla, yarışmaya gönderecekleri slogan fikirlerinin tamamında veya bir kısmında alıntı veya kopya olmadığını, eserlerini başka bir yarışmaya veya herhangi bir yayın grubuna göndermediklerini beyan etmiş sayılırlar.

9) Alıntı veya kopya olduğu, başka bir yarışmaya veya herhangi bir yayın grubuna gönderildiği tespit edilen eserler; 05.12.1951 tarihli ve 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince Yarışma Seçici Kurulu tarafından iptal edilir.

10) Yarışmanın sonuçlarına yapılacak olan itirazlar, sonuçların yayımlanmasından itibaren en geç 2 (iki) gün içinde dilekçeyle KVKK’ya yapılabilecektir. Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır. Süresi içinde yapılan itirazlar 1 (bir) gün içinde Yarışma Seçici Kurulu tarafından değerlendirilerek itirazın sonucu ilgililere bildirilir.

11) KVKK, Milli Eğitim Bakanlığı’nın izni ve onayı dâhilinde yarışma şartnamesi ile ilgili her türlü değişiklik yapma hakkına sahiptir.

12) Yarışmaya katılanlar, bu şartnamede yer alan şartların tamamını kabul etmiş sayılırlar.

Engelli Yarışmacıların Katılması Hususu
Yarışmaya katılım aşamasında başvuru yapan engelli yarışmacıların durumlarını beyan etmeleri hâlinde, ihtiyaç duyulması muhtemel yardım imkanları sunulacaktır.

Yarışma Seçici Kurulu
V. Kişisel Verilerimin Korunmasını Önemsiyorum Slogan Yarışmasını değerlendirmek üzere, Yarışma Seçici Kurul Üyeleri; Daire Başkanı Mustafa ERBİLLİ, Daire Başkanı Ümit KILIÇ, Başkanlık Müşaviri Halil İbrahim ÇATAL ile Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcıları Hazal Deniz ÖZKAN, Büşra DURMUŞOĞLU GÜNEY ve Hilal AŞCI şeklinde tertip edilmiştir.

Yarışma Seçici Kurul Değerlendirme Kriterleri
Sloganın,
• Yarışma konusu içeriği ile uyumluluğu (35 puan),
• Kısa, anlaşılır ve etkileyici üslubu (30 puan),
• Özgün olması (35 puan)
Toplam: 100 puan.

Yarışma Bütçesi
Yarışmanın toplam bütçesi 13.000 TL olup bu tutar Kurumumuzun 03.04.20.03 Bütçe kaleminden karşılanacaktır.

Yarışmanın Duyurulması
Yarışmanın duyurusu, KVKK web sayfasında (www.kvkk.gov.tr) yer alacaktır.

İrtibat
Selin SARIGÖL
KVK Uzman Yardımcısı
Telefon: 0312 216 50 74,
E-posta: selin.sarigol@kvkk.gov.tr

Yarışma Takvimi
• Sloganlar en geç 20 Mart 2024 tarihinde saat 17:30’a kadar okulun kurumsal e-postası aracılığıyla slogan@kvkk.gov.tr adresine iletilecektir.

• Yarışma konusu sloganlara ilişkin değerlendirme, Yarışma Seçici Kurulu tarafından 22 Mart 2024 tarihine kadar yapılacaktır.

• Yarışma sonuçları, 27 Mart 2024 tarihinden itibaren www.kvkk.gov.tr web adresinde yayımlanacaktır. Ayrıca ilk üçe giren öğrencilere okulları aracılığı ile haber verilecektir.

• Ödüller; öğrenci, veli, öğretmen ve okul müdürlerinin katılımıyla Kişisel Verileri Koruma Kurumu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan organizasyonda verilecektir. Organizasyonun tarihi ve saati, yarışma sonuçları ile birlikte www.kvkk.gov.tr web adresinden duyurulacaktır.
Organizasyonun tamamlanmasını müteakip ödül kazanan öğrencilerle irtibata geçilecek olup KVKK’ya bildirecekleri IBAN Numarası’na kazanılan ödül miktarı yatırılacaktır.

Yarışma Şartnamesi İçin Tıklayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.